Overige video's

Citroenspaghetti met rucola en zalm

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de spaghetti of tagliatelle beetgaar.
  2. Rasp 1 eetlepel van de citroenschil en pers de citroenen.
  3. Meng knoflook, citroenrasp, -sap en olie. Giet de pasta af, doe terug in de pan en schep er het citroenmengsel, parmezaanse kaas, rucola en peper door.
  4. Serveer de pasta in een diep bord gegarneerd met reepjes of plakjes gerookte zalm.

Variatie

In plaats van gerookte zalm is beenham ook heel lekker. Rucola kan worden vervangen door waterkers of peterselie.

Wijnadvies

Bij dit verrukkelijke zalmgerecht kan ook een fijne witte Bourgogne Chardonnay. Schenk deze liefst bij 9-11°C.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.