Overige video's

Citroenpasta met groene groenten

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
10 g

Bereiden

  1. Verwijder indien nodig de houterige achterkant van de asperges. Kook de asperges en sugarsnaps 2-3 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  2. Klop de eieren met de eidooiers, citroenrasp en -sap, de helft van de Parmezaanse kaas, zout en peper.
  3. Kook de pasta beetgaar en houd warm.
  4. Rooster de rauwe ham in een droge hete koekenpan krokant.
  5. Verhit de olijfolie en fruit hierin de knoflook. Voeg de groenten toe en roerbak 2-3 minuten.
  6. Roer het eimengsel gedurende 1 minuut door de warme pasta en verdeel de groenten erover.
  7. Bestrooi de pasta met de peterselie en de krokante ham. Serveer met de overige Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.