Overige video's

Citroenijstaartje met limoncello

4 eenvoudig desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
6 g
Vezels 1 g
Zout 0,4 g

Voorbereiden

Neem het ijs uit de diepvries en laat in circa 30 minuten iets zachter worden. Roer citroenrasp en -sap gelijkmatig erdoorheen en zet het ijs weer terug in de diepvries.

Bereiden

  1. Steek met een glas een cirkel uit elke plak cake. Leg de cirkels naast elkaar en besprenkel ze met de limoncello.
  2. Leg op elk bordje een cakecirkel en schep een bol citroenijs erop. Bestrooi met de pistachenootjes en serveer direct.

Bereidingstip

Gebruik voor dit nagerecht kant-en-klaar citroensorbetijs.

Wijnadvies

Serveer bij dit recept een glaasje Moscato d'Asti of schenk er een ijskoud glaasje limoncello bij.

Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
6 g
Vezels 1 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.