Overige video's

Citroen-cheesecake

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
27 g
Vezels 1 g
Zout 0,9 g
Print

Bereiden

  1. Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Smelt de boter en meng de koekkruimels erdoor.
  2. Verdeel het mengsel over de bodem van de vorm en druk goed aan met een vochtige bolle kant van een lepel. Zet de koekbodem 15 minuten in de koelkast.
  3. Klop intussen de slagroom stijf met de suiker en vanillesuiker. Spatel de slagroom door de roomkaas.
  4. Week de gelatine in koud water. Verwarm het citroensap, knijp de gelatine uit en los deze op in het sap.
  5. Laat iets afkoelen en meng het gelatinemengsel met de citroenrasp door het roomkaasmengsel. Schep de roomkaas op de koekbodem en strijk de bovenkant glad.
  6. Laat de taart minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Versier daarna met paaseitjes en citroenrasp.
Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
27 g
Vezels 1 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.