Overige video's

Ciabatta antipasti
Ciabatta antipasti
(19)

Ciabatta antipasti

Een broodje met lekker veel groente: tijdens de lunch heb je dagelijkse portie groente al binnen! Een echte vegatopper voor de lunch.
Categorie lunch, klein gerecht
Personen 1 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 1000 kcal
Koolhydraten 102 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
13 g
Vezels 12 g
Zout 2,9 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel de courgette, aubergine, ui en paprika over een bakplaat en besprenkel met 2 eetlepels olijfolie. Rooster in de oven in circa 20 minuten gaar en licht gekleurd. Hussel de groenten halverwege.
  2. Meng de zongedroogde tomaat met de peterselie, azijn, honing en rest van de olijfolie. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  3. Bestrijk de ciabatta aan beide kanten met de roomkaas en beleg met de geroosterde groenten. Sprenkel de salsa erover en bestrooi met de pijnboompitten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 1000 kcal
Koolhydraten 102 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
13 g
Vezels 12 g
Zout 2,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.