Overige video's

Chrunchy paasijs

4 eenvoudig desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
19 g
Hoofdingrediënten Framboos (90)

Bereiden

  1. Smelt de paaseitjes au bain-marie en schep de matzestukjes erdoor. Giet dit mengsel op bakpapier, vouw dit dicht en leg het circa 10 minuten in de diepvries tot de chocolade hard is.
  2. Splits de eieren. Klop de eidooiers met de suiker luchtig. Voeg de roomkaas in gedeelten toe en meng goed.
  3. Pureer de vruchten en schep deze door het roomkaasmengsel.
  4. Plet en verkruimel eventueel met een deegroller de chocolade uit de diepvries. Roer de kruimels door het roomkaas-vruchtenmengsel.
  5. Klop de eiwitten stijf en spatel deze luchtig door het mengsel. Schep het in een diepvriesdoos en zet deze minimaal 8 uur in de diepvries.

Bereidingstip

Halveer enkele matzes, bestrijk ze met gesmolten chocolade en zet ze in het ijs.

Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
19 g
Hoofdingrediënten Framboos (90)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.