Overige video's

Chocoladetruffels met chili

4 eenvoudig tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Laat de chocolade au bain-marie smelten en haal van de warmtebron af.
  2. Breng ondertussen de slagroom aan de kook en laat afkoelen tot lauw. Meng de chocolade door de slagroom en klop het mengsel luchtig.
  3. Klop de boter en noten erdoor en chilipeper naar smaak. Laat dit mengsel afkoelen en dan een paar uur opstijven in de koelkast.
  4. Vorm kleine balletjes van het mengsel. Strooi een laagje cacaopoeder vermengd met kaneel op een bord en rol de balletjes erdoor. Laat de truffels afgedekt in de koelkast verder opstijven.

Bereidingstip

Hazelnoten kunnen worden vervangen door amandelen of walnoten.

Variatie

Hazelnoten kunnen worden vervangen door amandelen of walnoten.

Wijnadvies

Heerlijk met Cream Sherry Tablas of San Lucar. Maar ook Notado notenwijn combineert smakelijk.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.