Overige video's

Chocolademoussetaart

Op zoek naar een recept voor vegan chocolademoussetaart? Voor deze taart heb je geen oven nodig. Een echte eyecatcher tijdens een verjaardag of als toetje.
Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
13 g
Vezels 9 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Bekleed de ingevette springvorm met bakpapier. Maal alle ingrediënten voor de bodem fijn in de keukenmachine. Verdeel dit mengsel over de bodem van de vorm, druk goed aan en zet in de koelkast.
  2. Breng een pan met ruim water aan de kook. Neem de pan van de warmtebron, voeg de cashewnoten toe en laat 30 minuten weken. Giet af onder koud water.
  3. Maal de cashewnoten in de keukenmachine met de kokosmelk, cacao, ahornsiroop en vanille tot een luchtig mengsel. Neem de taartbodem uit de koelkast en giet de vulling erover. Zet de taart minimaal 2 uur in de koelkast.
  4. Smelt de pure chocolade au bain-marie en bestrijk de taart ermee. Verdeel het fruit erover en zet nog 2 uur in de koelkast. Serveer koud.
Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
13 g
Vezels 9 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.