Overige video's

Chocolademousse met mandarijn

4 gemiddeld hapje, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
22 g

Bereiden

  1. Smelt de chocolade au bain-marie.
  2. Pers het sap uit de mandarijnen en bewaar de schillen. Roer het mandarijnsap door de chocolade en laat 15 minuten afkoelen.
  3. Klop de slagroom stijf met de suiker. Spatel het chocolademengsel voorzichtig door de slagroom.
  4. Schep de chocolademousse in de mandarijnhelften en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
22 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.