Overige video's

Chocolademousse met gember en granaatappel

Chocolademousse is altijd goed. Serveer deze mousse in een mooi glas met gember en granaatappel. Het recept van deze lekkere chocolademousse vind je hier.
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
20 g
Vezels 2 g
Zout 0,1 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de chocolade met 2 eetlepels room au bain-marie en roer tot alle chocolade gesmolten is. Neem van de warmtebron en laat afkoelen.
  2. Klop de slagroom stijf met de suiker. Roer een lepel slagroom rustig door de chocolade tot een egaal mengsel. Spatel nu de rest van de slagroom erdoorheen. Verdeel de chocolademousse over de glazen en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  3. Bestrooi de mousse naar wens met cacao of witte chocolade. Schep de gember en granaatappelpitjes door elkaar en garneer de mousse ermee.
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
20 g
Vezels 2 g
Zout 0,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.