Overige video's

Chocoladekoekjes met biet en pistache

12 gemiddeld gebak, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
6 g
Vezels 1 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Pure chocolade (159)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 170ºC.
  2. Mix in een keukenmachine de boter met de basterd- en vanillesuiker romig. Klop het ei en de eidooier erdoor tot alles goed is gemengd.
  3. Zeef de bloem, cacao-, kaneel- en bakpoeder boven dit mengsel en mix tot een zacht deeg. Spatel de geraspte biet en chocolade erdoor.
  4. Vorm met twee vochtige lepels circa 12 balletjes van het deeg. Leg ze met tussenruimte op de bakplaten en druk wat platter.
  5. Bestrooi met de pistachenoten en bak de koekjes in de oven in circa 15 minuten gaar. Laat afkoelen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
6 g
Vezels 1 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Pure chocolade (159)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.