Overige video's

Chocoladefudgetaartjes

Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
19 g
Print

Bereiden

  1. Meng de bloem met de suiker en een snufje zout en kneed de boter er snel met de vingertoppen doorheen.
  2. Voeg eidooier en melk toe en sneed tot een soepel deeg. Laat het deeg afgedekt in de koelkast rusten.
  3. Verwarm de chocolade met de gecondenseerde melk, boter en een snufje zout. Roer glad en laat al roerend een beetje afkoelen.
  4. Houd 24 pecannoten apart. Hak de rest van de noten grof en roer door de fudge.
  5. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad. Steek er 8 cirkels uit en bekleed de taartvormpjes ermee. Snijd de opstaande randen netjes bij en prik gaatjes in de bodem.
  6. Leg er bakpapier en de blindbakvulling in en bak de taartbodems in circa 10 minuten gaar. Verwijder het bakpapier met de blindbakvulling en laat afkoelen.
  7. Vul de taartbodems met de fudge en duw er 3 pecannoten in. Laat nog circa 1 uur opstijven in de koelkast.
Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
19 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.