Overige video's

Chocoladefondue

4 eenvoudig nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
19 g
Hoofdingrediënten Pure chocolade (169)

Bereiden

  1. Neem een grote pan warm water en hang daarin een kleinere pan, zo dat de bodem het water net niet raakt (au bain-marie).
  2. Breek de chocolade in stukjes en verwarm deze samen met de slagroom in de kleine pan.
  3. Zet het pannetje of een vuurvast schaaltje op een waxinelichthoudertje op tafel. Roer af en toe door als de chocolade lijkt te stollen.
  4. Serveer naar wens met fruit, koekjes en ander snoepgoed (zie tips).

Bereidingstip

Fruit dippen: neem dan aardbei, ananas of stukjes banaan.

Zoet dippen: neem dan soesjes, lange vingers, schuimpjes of marshmallows.

Variatie

Haal de aardbeien eerst door de chocoladefondue en daarna door discodip.

Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
19 g
Hoofdingrediënten Pure chocolade (169)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.