Overige video's

Chocoladecrêpes met warme kersen

Wie zegt er nee tegen chocolade, crêpes en kersen? Bij dit toetje wordt het gegarandeerd smullen! Bekijk het recept voor de chocoladecrêpes met warme kersen hier. Eet smakelijk!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 710 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
23 g
Vezels 6 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Klop de bloem, cacao, melk, het ei, de helft van de gesmolten boter en een snufje zout tot een glad beslag. Houd apart.
  2. Verwarm de kersen met sap. Meng circa 1 eetlepel aardappelzetmeel met 1 eetlepel water en bind de kersen ermee. Houd warm. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan.
  3. Schep de helft van de chocolade door het beslag. Verwarm een ingevette koekenpan en schep een soeplepel met beslag in de pan. Zorg dat je het beslag snel laat uitlopen en bak 1 minuut aan de ene kant en een halve minuut aan de andere kant. Bak zo 8 crêpes.
  4. Vouw de crêpes in vieren. Serveer er 2 per persoon met de warme kersen ernaast. Bestrooi met de rest van de chocolade en de amandelen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 710 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
23 g
Vezels 6 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.