Overige video's

Chocoladecrème met abrikozen

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
20 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Wel de abrikozen in de, eventueel iets verwarmde, likeur. Schep de helft van de koekkruimels in een glas of schaaltje.
  2. Smelt de chocolade al roerend au bain-marie of in de magnetron 1-2 minuten op 300 Watt. Roer de gesmolten chocolade door de mascarpone.
  3. Halveer de abrikozen en leg ze op de koekkruimels. Schep de chocoladecrème erop, verdeel de rest van de koekkruimels erover en strooi er een vleugje cacaopoeder over.

Bereidingstip

Vervang sinaasappellikeur door amandellikeur en neem eens witte in plaats van pure chocolade.

Neem in plaats van bitterkoekjes of kandijkoek 2 bokkenpootjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
20 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.