Overige video's

Chocolade-koffie ‘melt’

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
10 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Smelt de chocolade en laat ondertussen het ijs een beetje zachter worden.
  2. Laat de chocolade al roerend weer afkoelen tot lauwwarm en spatel de chocolade in ‘slierten' door het ijs.
  3. Laat het ijs weer goed bevriezen en schep er dan bollen van.
  4. Leg een bol ijs in een koffiekopje en schenk er een sterke espresso over. Serveer direct!
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
10 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.