Overige video's

Chocolade-ijs met pecankaramel en frambozen

Een feestelijk toetje op tafel zetten? Bekijk dan eens dit recept voor chocolade-ijs met pecankaramel en frambozen. Met net wat extra werk wordt dit toetje erg feestelijk!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm voor de karamel de suiker met 2 eetlepels water en een snufje zout in een (steel)pan met dikke bodem. Laat rustig goudbruin worden, zonder te roeren. Draai de pan af en toe voorzichtig heen en weer.
  2. Verwarm in een tweede pan de boter met de slagroom. Giet de warme room voorzichtig bij de gekaramelliseerde suiker en roer met een houten spatel tot een gladde karamel. Voeg de pecannoten toe en laat afkoelen tot lauwwarm.
  3. Schep bollen van het chocolade-ijs en verdeel over 4 bakjes. Schenk de lauwwarme pecankaramel erover en garneer met de frambozen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.