Overige video's

Chocolade cheesecake met hazelnoten

8 gemiddeld desserts, gebak
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Meng de koekkruimels met de boter en 1 theelepel zout en verdeel over de bodem van de springvorm. Druk het mengsel stevig aan en zet circa 10 minuten in de oven.
  2. Meng in een keukenmachine de roomkaas, poedersuiker en hazelnootpasta tot een glad mengsel en voeg de eieren een voor een toe.
  3. Verdeel het chocolademengsel over de bodem en bestrooi met de gehakte hazelnoten.
  4. Zet de taart in het midden van de oven en bak in circa 1 uur gaar. Laat de cheesecake voor het serveren minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.