Overige video's

Chocolade-banaanmousse met kokos

2 eenvoudig desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
6 g
Vezels 7 g
Zout 0,2 g

Bereiden

  1. Pureer de bevroren bananen met het vanillemerg en de cacao. Voeg zoveel kokos- of sojamelk toe dat het een dikke vla wordt.
  2. Roer de kokosrasp er door en verdeel het mengsel over 2 glazen. Zet circa 1 uur in de diepvries.
  3. Klop eventueel de koude soja‘room' op. Garneer de chocolademousse met een toef sojaroom en bramen.

Bereidingstip

Spatel een deel van de opgeklopte sojaroom door de mousse.

Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
6 g
Vezels 7 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.