Overige video's

Chococake in een mok

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 67 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
10 g
Print

Bereiden

  1. Meng het bakmeel met de cacao en suiker in de mok.
  2. Voeg het ei, de melk en de olie toe en roer goed door met een vork.
  3. Roer de hagelslag erdoor. De mok mag tot maximaal 3/4 gevuld zijn.
  4. Zet de mok met het beslag 2-3 minuten in de magnetron op 900 Watt.
  5. Haal de mok eruit en laat 30 seconden nagaren.
  6. Controleer de gaarheid met een satéprikker, deze moet er droog uitkomen.
  7. Eet de cake direct uit de mok of stort deze.

Bereidingstip

Vervang de hagelslag door gehakte pure chocolade of 1 eetlepel chocoladestukjes en 1 eetlepel gehakte amandelen.

Roer in plaats van hagelslag stukjes aardbei door het beslag.

Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 67 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.