Overige video's

Chinese tomatensoep met gember

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
1 g
Vezels 4 g
Zout 2 g
Hoofdingrediënten Prei (207)

Bereiden

  1. Verwarm de kippenbouillon aangevuld met water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Voeg de tomatenblokjes, azijn, suiker, ketjap, sambal, gember en knoflook toe en kook zachtjes circa 5 minuten.
  3. Schep de prei en mie erdoor en kook nog 5-7 minuten. Bind de soep met de maizena, aangelengd met een beetje van de bouillon. Lekker met cassavechips.

Bereidingstip

Serveer de soep met een scheutje koffiemelk of kookroom.

Vervang de verse tomaten in dit recept door 1 pakje gezeefde tomaten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
1 g
Vezels 4 g
Zout 2 g
Hoofdingrediënten Prei (207)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.