Overige video's

Chinese salade met sesamdressing

4 gemiddeld lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de wortelplakjes in 2 minuten beetgaar, giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Kook de peultjes 1 minuut. Giet ze af en spoel er koud water over.
  3. Schep de wortel, peultjes, komkommer, bamboescheuten, paprika, kool en noten door elkaar.
  4. Meng de ingrediënten van de dressing. Schep de dressing door de salade.

Variatie

Rooster 1 eetl. sesamzaadjes in 1/2 eetl. olijfolie en verdeel ze over de salade.

Wijnadvies

Denk aan een wijn van de druif Gewurztraminer of Muscat uit de Elzas (9-11°C). Heerlijk smaakt eveneens een zoete Sherry of een glaasje gekoelde witte Port (10-12°C).

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.