Overige video's

Chinese kung pao-kipballetjes

Hier vind je het recept voor lekkere Chinese kipballetjes. Een heerlijk hapje voor op de borrelplank. Het geheim van dit gerecht zit ‘m in de Chinese saus. Drie, twee, één en aanvallen maar!
Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Vezels 1 g
Zout 1,2 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Meng voor de saus de maizena met het sinaasappelsap. Kook dit sap met 3 eetlepels water, de azijn, oestersaus en sojasaus op een lage stand in tot een dikke saus.
  2. Maal de kip in de keukenmachine met het paneermeel, ei, de knoflook en ui. Vorm balletjes van dit mengsel.
  3. Verhit de olie en bak hierin de kipballetjes circa 5 minuten op middelhoge stand. Voeg de balletjes toe aan de saus en verwarm nog circa 3 minuten al roerend op een lage stand.
Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Vezels 1 g
Zout 1,2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.