Overige video's

Chinese-koolstamppot met paddenstoelen en kabeljauw

Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
2 g
Vezels 8 g
Zout 0,9 g
Print

Bereiden

  1. Kook de aardappels gaar in water met zout en de knoflook en gember.
  2. Verhit de helft van de arachideolie en fruit hierin de ui. Voeg de champignons toe en bak 2-3 minuten mee. Roer de sojasaus erdoor.
  3. Giet de aardappels af en stamp ze grof met de melk, zout en peper. Schep de helft van de champignons en alle koolreepjes erdoor en houd warm.
  4. Wrijf de kabeljauwfilet in met de sambal. Verhit de rest van de olie en bak de vis 2-3 minuten per kant. Rooster intussen het sesamzaad in een droge, hete koekenpan.
  5. Serveer de stamppot met de kabeljauw en de rest van de paddenstoelen. Bestrooi met het sesamzaad en de bosui.
Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
2 g
Vezels 8 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.