Overige video's

Chinese koolsalade met zalm en garnalen

6 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
3 g

Bereiden

  1. Snijd de gerookte zalm en surimi in reepjes of stukjes.
  2. Roer mayonaise, sojasaus en melk door elkaar tot een dressing voor de salade.
  3. Leg de koolreepjes in een kom. Meng eerst de gewenste hoeveelheid sambal door de kool en vervolgens de bosui, de garnalen, de zalm en surimi.
  4. Meng op het laatste moment de dressing door de salade.

Variatie

Vervang de gerookte zalm door tonijn uit blik. Laat de tonijn uitlekken en maak los met een vork. Vervang de garnalen door gekookte mosselen.

Wijnadvies

Denk aan een wijn van de druif gewurztraminer of muscat uit de Elzas (9-11248C).

Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.