Overige video's

Chilischotel met komkommer en kool

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 515 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
10 g
Hoofdingrediënten Komkommer (226) Chinese kool (27)

Bereiden

  1. Bestrooi het vlees met zout, peper en chilipoeder. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de spekrepen goudbruin.
  2. Voeg de knoflook en uien toe, bak al omscheppend 5 minuten en verwarm nog even op een lage stand.
  3. Halveer intussen de komkommer in de lengte en snijd deze in plakjes van 1/2 cm.
  4. Schep de komkommer en kool door het vlees en roerbak 2 minuten. Voeg de kapucijners, ketjap en tabasco toe en verwarm nog even.

Bereidingstip

Vervang kapucijners door bruine of rode bonen.

In plaats van Chinese kool is paksoi ook lekker.

Voedingswaarde p.p.
Energie 515 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
10 g
Hoofdingrediënten Komkommer (226) Chinese kool (27)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.