Overige video's

Chiligehakt met chips

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 615 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
16 g
Vezels 5 g
Zout 1,3 g

Bereiden

  1. Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui op een lage stand in circa 5 minuten lichtbruin. Voeg het gehakt, een snuf zout, de knoflook, rode peper en specerijen toe en roerbak het gehakt in enkele minuten rul.
  2. Bak de tomatenpuree kort mee en voeg de paprikablokjes toe. Laat afgedekt circa 10 minuten stoven op een lage stand.
  3. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de ovengrill. Verdeel de chips over een ovenschaal, schep de saus erop en bestrooi met de kaas.
  4. Zet in het midden van de oven en laat de kaas in een paar minuten smelten. Bestrooi met de koriander. Lekker met zure room en guacamole.
Voedingswaarde p.p.
Energie 615 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
16 g
Vezels 5 g
Zout 1,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.