Overige video's

Chiliburgers

Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
10 g
Print

Bereiden

  1. Meng het gehakt met alle ingrediënten behalve de olijfolie. Laat het mengsel in de koelkast opstijven.
  2. Vorm platte hamburgers van het gehakt en bestrijk ze met de olijfolie.
  3. Rooster ze op de barbecue 4-5 minuten per kant. Draai het vlees af en toe om.

Bereidingstip

Runderburger met limoen en koriander: gehakt gemengd met ui, koriander, limoenrasp en peterselie.

Burger met munt en kaneel: gehakt met ui, verse munt, kaneel en olijfolie.

Spaanse burger: gehakt met ui, chorizo, oregano en gedroogde tomaat op olie.

Wijnadvies

Al heeft een barbecue vaak vele gezichten, toch is er sprake van één ultiem bijpassende rode wijn: Shiraz. Dat wordt dus genieten met Monastier, Yellow Tail of biologische Eco Balance. Toch behoefte aan wat meer frissigheid? Dan is ook rosé een prima keuze. Om in shiraz-sferen te blijven: Sensas of de biologische Eco Balance.

Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.