Overige video's

Chili met zoete aardappel

Voedingswaarde p.p.
Energie 1020 kcal
Koolhydraten 103 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
50 g
20 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook met de cayennepeper, kaneel en komijn.
  2. Voeg de aardappelblokjes toe en bak circa 5 minuten.
  3. Voeg de tomaten, bonen, mais en paprika toe, breng op smaak met zout en peper en laat circa 25 minuten pruttelen op een lage stand.
  4. Prak de avocado met een vork en meng met de crème fraîche en koriander.
  5. Bestrooi de chili met de bosui en serveer met de avocadodip en tortillachips.

Wijnadvies

Carlomagno Grillo-Chardonnay

Voedingswaarde p.p.
Energie 1020 kcal
Koolhydraten 103 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
50 g
20 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

C 11-12-2019
Prima stoofpotje. Voedzaam en lekker op smaak! De guacamole heb ik wel wat bijgekruid met peper, zout en knoflook poeder. Omdat wij niet van koriander houden, heb ik die vervangen door platte peterselie, erg lekker als variatie. Dit recept gaat zeker vaker op tafel komen!