Overige video's

Chili-korianderdressing

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Rode peper (406)

Bereiden

  1. Meng de ciderazijn of wittewijnazijn met de rode peper, de komijnpoeder (djinten) en
 zout. Klop er geleidelijk de arachide- of zonnebloemolie door.
  2. Roer vlak voor gebruik de fijngehakte koriander erdoor. Lekker bij Mexicaanse gerechten met bonen of mais, kip en witvis.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Rode peper (406)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.