Overige video's

Cheesecake met witte chocolade en frambozen

6 gemiddeld gebak
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Leg bakpapier op de bodem van de springvorm en vorm een laag van bakpapier rond de vorm die vastgezet wordt met keukentouw.
  2. Meng koekjes, nootjes en gesmolten boter en druk dit mengsel uit over de bodem van de springvorm. Zet dit in de koelkast (kan een dag van tevoren).
  3. Smelt 500 gram witte chocolade au bain-marie of in de magnetron 3 minuten op 450 Watt. Schaaf de rest van de chocolade en zet deze apart.
  4. Klop de slagroom dik vloeibaar tot lobbig en mix er de kwark, mascarpone, suiker en gesmolten chocolade door tot een gladde massa. Verdeel de massa over de koekbodem en zet deze minimaal 3 uur in de koelkast.
  5. Steek met een scherp mes de taart los van de zijkant van de vorm. Garneer de bovenkant met frambozen en geschaafde chocolade en bestrooi met poedersuiker.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Eline van Doornen 06-10-2017
Dit is al jaren mijn all time favorite! En het recept klopt gewoon zoals het er staat. Zelf maak ik de bodem alleen half zo dik. Gewoon een kwestie van rekenen.
Thea Post-Plantinga 20-07-2016
Met 600 gr chocolade is hij veel te machtig!! Misschien een 0 teveel..