Overige video's

Cheesecake met chocoladekrullen

Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de helft van de witte chocolade in stukjes en schaaf de rest in krullen. Zet de chocoladekrullen apart.
  2. Klop de boter met de suiker luchtig. Voeg de kwark, eidooiers, sinaasappelrasp, sinaasappelsnippers, likeur, amandelen en bloem toe.
  3. Klop de eiwitten stijf met een snufje zout. Spatel deze met de gehakte witte chocolade luchtig door het kwarkmengsel.
  4. Schep het mengsel in de vorm en bak de taart in circa 50 minuten in het midden van de oven lichtbruin en gaar. Dek af met aluminiumfolie als de taart te donker wordt. Laat de taart afkoelen in de vorm. Dit kan een dag van tevoren.
  5. Haal de taart uit de vorm en druppel chocoladesaus over de bovenkant. Bestrooi met witte en donkere chocoladekrullen

Bereidingstip

Garneer met een takje rode besjes.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.