Overige video's

Cheeseburger met selderijsalade
Cheeseburger met selderijsalade
(4)

Cheeseburger met selderijsalade

In dit recept laten we je zien hoe je zelf makkelijk een cheeseburger kunt maken. Want, eerlijk is eerlijk, zelfgemaakte hamburgers zijn het allerlekkerst! Serveer deze hamburger met een frisse selderijsalade.
Categorie lunch, klein gerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
11 g
Vezels 4 g
Zout 2,1 g

Bereiden

  1. Breng de tartaar op smaak met zout en peper en vorm 4 burgers ervan. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de burgers circa 2 minuten per kant. Leg op alle burgers een plak cheddar en laat de kaas, met een deksel schuin op de pan, smelten.
  2. Meng de ketchup met paprikapoeder. Beleg de broodjes met de sla, paprika en selderijsalade. Leg de burgers erop en verdeel de ketchup erover.

Bereidingstip

Vervang het paprikapoeder in dit recept door Mexicaanse kruiden of chilipoeder.

Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
11 g
Vezels 4 g
Zout 2,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.