Overige video's

Champignons met blauwe kaas en radijs

12 eenvoudig hapje, amuse
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwijder de steeltjes van de champignons. Klop een dressing van de olie, het citroensap en zout en peper naar smaak. Bestrijk de champignons met de dressing en laat circa 15 minuten intrekken.
  2. Leg de champignons op een schaaltje. Verdeel de mascarpone over de champignonholtes.
  3. Bestrooi met de roquefort en garneer met radijs. Maal er wat peper over.

Wijnadvies

Sauvignon blanc, zoals Jean Sablenay en Ana, combineert goed met groente. Ook Lizard Riesling bevindt zich in de vegahoek, evenals droge rosé van Sensas of de Huiswijn. Wat rood betreft is merlot de ware: Jean Sablenay, Cavendrim of House of Mandela.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.