Overige video's

Champignons in kruidenboter

4 eenvoudig snack, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd een klein stukje van de steeltjes van de champignons.
  2. Verhit de kruidenboter in een koekenpan en bak de champignons ongeveer 5 minuten op een matig hete stand. Schep de champignons tijdens het bakken regelmatig door de boter.
  3. Bak de champignons even mee. Schep de champignons in een kom of schaaltje. Steek in elke champignon een cocktailprikker.
  4. Strooi peterselie over de champignons en dien warm op.

Bereidingstip

Vul cupjes met de gebakken champignons.

Wijnadvies

Pinot blanc, riesling of crémant d'Alsace.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.