Overige video's

Champignonflapje

4 gemiddeld hapje, snack
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de spekjes uit in een droge koekenpan. Voeg de sjalot toe en fruit nog 3 minuten mee in het bakvet.
  2. Snijd ondertussen de champignons in plakjes en voeg ze bij het spek- en uimengsel. Roerbak nog een minuutje mee op hoge stand. Breng op smaak met zout en peper. Laat het mengsel afkoelen tot lauwwarm.
  3. Verdeel het mengsel over de 4 deegplakjes en laat de randen vrij. Bestrijk die met een vochtige vinger of kwastje en vouw de plakjes dubbel tot een driehoek. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.
  4. Bestrijk ze met ei en bestrooi met de kaas en kruiden. Bak de flapjes in circa 25 minuten bruin en knapperig.

Bereidingstip

Lekker met een frisse salade.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.