Overige video's

Champignonburrito’s met mais en blauwe kaas

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 835 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
55 g
26 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalotjes.
  2. Schep de champignons erdoor en bak ze 2-3 minuten op een hoge stand.
  3. Schep de helft van de mais erdoor en bak 1-2 minuten mee.
  4. Roer de crème fraîche, zout en peper erdoor. Verdeel dit mengsel over de tortilla's.
  5. Snijd de kaas in plakjes of verkruimel deze en leg de helft ervan op de vulling. Vouw de zijkanten van de tortilla's over de vulling. Vorm er pakketjes van en leg ze met de naad naar beneden op de bakplaat.
  6. Verdeel de rest van de kaas erover en zet de burrito's circa 10 minuten in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is.
  7. Meng de sla met de rest van de mais, de tomaatjes en de yoghurtdressing, gemengd met chilipoeder. Serveer de burrito's met de salade.

Bereidingstip

Maak in plaats van pakketjes rolletjes en snijd deze schuin door.

Variatie

Vervang de mais door doperwten of blokjes pompoen. Neem brie of kruidenroomkaas in plaats van blauwe kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 835 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
55 g
26 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.