Overige video's

Champignon-wijnsaus
Champignon-wijnsaus
(0)

Champignon-wijnsaus

Lekker bij een biefstuk of entrecote: champignon-wijnsaus. Maak zelf een klassieke zelfgemaakte saus, zo gepiept!
Categorie bijgerecht
Personen 1 stuks
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de sjalot en knoflook glazig. Voeg de champignons met zout en peper toe. Bak in een paar minuten zacht.
  2. Voeg de runderbouillon, rode wijn en tijm toe. Breng aan de kook en wacht tot tweederde van het vocht is verdampt.
  3. Neem de pan van de warmtebron en voeg al roerend de koude boter toe.

Bereidingstip

Serveer deze saus bij een biefstuk van de barbecue (klik hier voor het recept).

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.