Overige video's

Carpaccio van stoofperen, camembert en amandelen

4 eenvoudig desserts, kazen
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
8 g
Vezels 2 g
Zout 1 g
Hoofdingrediënten Honing (623)

Bereiden

  1. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  2. Snijd de stoofperen in zeer dunne plakjes en verdeel ze dakpansgewijs over 4 borden. Roer de honing los met de balsamico en druppel over de peren.
  3. Snijd de camembert in 12 blokjes en leg deze op de peer. Bestrooi met peper en de geroosterde amandelen.

Bereidingstip

Het basisrecept voor stoofperen vind je elders op boodschappen.nl

Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
8 g
Vezels 2 g
Zout 1 g
Hoofdingrediënten Honing (623)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.