Overige video's

Carpaccio van rosbief

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 185 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
5 g

Bereiden

  1. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan in enkele druppels olijfolie lichtbruin. Schep ze uit de pan.
  2. Verdeel de sla over de borden. Leg er de plakjes rosbief bovenop. Besprenkel met olijfolie en citroensap.
  3. Garneer met feta, pijnboompitten en uit het bakje geknipte tuinkers.

Variatie

Vervang de feta door blokjes mozzarella. Besprenkel de mozzarella met een beetje balsamicoazijn of groene pesto. Serveersuggestie: Eet hier warme pistolets of maïsbroodjes bij.

Wijnadvies

Verrassend lekker en een tikkeltje gedurfd: een fino sherry uit een normaal wijnglas! Ook lekker met een pittig Vlaams bruin biertje of een frisse chardonnaywijn.

Voedingswaarde p.p.
Energie 185 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.