Overige video's

Carpaccio van rookvlees met boontjessalade

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 125 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Snijd de boontjes in de lengte een keer door en kook ze in circa 3 minuten beetgaar. Spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken.
  2. Klop van de mosterd, azijn en olie een gladde dressing en breng op smaak met zout en peper. Schep het merendeel van de dressing samen met de verse kruiden door de boontjes en laat even intrekken.
  3. Verdeel het rookvlees over 4 platte borden en bestrooi met reepjes augurk.
  4. Besprenkel het vlees met de overgebleven dressing. Schep in het midden van het bord een mooi bergje boontjessalade. Serveer direct.

Bereidingstip

Rookvlees kan worden vervangen door pastrami of rosbief.

Voedingswaarde p.p.
Energie 125 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.