Overige video's

Caribische vissoep

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 530 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
7 g
Vezels 7 g
Zout 4,2 g

Bereiden

  1. Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de ui, knoflook en kerrie circa 3 minuten. Voeg de bouillon, tomatenblokjes en kokosmelk toe en breng op smaak met zout en peper.
  2. Voeg de aardappelblokjes toe en kook deze circa 15 minuten mee. Voeg vervolgens de peultjes, mais, tilapia en zeevruchten toe en laat de soep nog 5 minuten pruttelen op een lage stand.
  3. Bestrooi de soep met de peterselie en serveer met het stokbrood.

Bereidingstip

Vervang in dit recept de peultjes ook eens door sugarsnaps of gebroken sperziebonen.

Wijnadvies

Lekker met zacht, rond en niet te veel zuren: J. Meyer Pinot Blanc.

Voedingswaarde p.p.
Energie 530 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
7 g
Vezels 7 g
Zout 4,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.