Overige video's

Caribische kipsalade met mango

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 865 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
59 g
8 g
Vezels 18 g
Zout 0,5 g

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de kip op een hoge stand goudbruin en gaar. Neem de gebakken kip uit de pan en houd apart.
  2. Verhit 1 eetlepel olie met het bakvet en bak hierin de maiskorrels een paar minuten op een hoge stand, tot de mais iets gekleurd is. Meng de mais met de kidneybonen, rode peper en azijn.
  3. Leg de slablaadjes op een schaal en verdeel het maismengsel erover. Meng de mango met de avocado, tomaat, ui, limoenrasp, -sap, rest van de olie en de kip.
  4. Verdeel over de salade en garneer met de koriander.

Variatie

De exotische Zuydpunt Chenin-Viognier blijft dankzij een klein zoetje overeind bij de mango in deze kipsalade.

Voedingswaarde p.p.
Energie 865 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
59 g
8 g
Vezels 18 g
Zout 0,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.