Overige video's

Caribische kippenvleugels met gember-honingsaus

6 gemiddeld hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
7 g
Vezels 0 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Honing (631) Sinaasappel (287)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng de kippenvleugels met de arachideolie, paprikapoeder, zout en peper.
  2. Verdeel de kip over de bakplaat en rooster circa 20 minuten in het midden van de oven. Keer de kippenvleugels halverwege een keer om.
  3. Meng intussen de ingrediënten voor de saus met 100 ml water, verwarm en laat zachtjes inkoken tot een dikke saus. Breng op smaak met zout en peper. Serveer deze saus bij de kippenvleugels.
Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
7 g
Vezels 0 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Honing (631) Sinaasappel (287)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.