Overige video's

Caribische doperwten met rijst en zalm

Doperwten zijn altijd handig om op voorraad te hebben in de vriezer. Kook er wat rijst bij, bak een zalmfilet en maak een pittige tomatensalsa en je hebt weer een smaakvol gerecht op tafel gezet. Eet smakelijk!
Voedingswaarde p.p.
Energie 860 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
32 g
Vezels 11 g
Zout 0,3 g
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst met de kokos gaar. Giet daarna het meeste water eraf, neem de pan van de warmtebron en voeg de doperwten en tijm toe. Schep een paar keer om en laat afgedekt staan.
  2. Verhit intussen de olie en bak hierin de zalmfilets op middelhoge stand in circa 9 minuten aan beide kanten gaar en goudbruin. Serveer de zalm met de doperwten en rijst. Lekker met een pittige tomatensalsa.
Voedingswaarde p.p.
Energie 860 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
32 g
Vezels 11 g
Zout 0,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.