Overige video's

Caprese van de grill

Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Bestrijk de plakken tomaat rondom met 2 eetlepels olie en gril totdat er mooie grillstrepen ontstaan.
  2. Leg de plakken tomaat vervolgens op een stukje aluminiumfolie aan de zijkant van de grill.
  3. Leg de plakken mozzarella erop en laat smelten.
  4. Meng de overige olie met de knoflook en bestrijk de plakken brood met deze knoflookolie.
  5. Gril het brood rondom knapperig op de barbecue.
  6. Schep voorzichtig de tomaat-mozzarellaplakken op het brood.
  7. Besprenkel met extra olijfolie.
  8. Bestrooi met zout, peper en de basilicum.

Wijnadvies

Groenten met een grillruit, dat biedt uitzicht op lekker knapperig wit. Sauvignon Blanc van Jean Sablenay is een aanrader. Maar J. Meyer Pinot Blanc, Pirovano Pinot Grigio en Koopmanskloof Chardonnay vertonen evenmin grillen na het grillen. Een fijne droge rosé? Neem die van I am of Vega Libre.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.