Overige video's

Cannelloni met tonijn en spinazie

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 480 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Hoofdingrediënten Spinazie (184) Tonijn (33)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en roerbak de spinazie in enkele minuten gaar. Roer een beetje zout door de spinazie.
  3. Laat de spinazie uitlekken in een zeef en druk al het vocht er uit. Snijd grote spinaziebladen kleiner.
  4. Meng tonijn en spinazie door elkaar. Kook de cannelloni gaar. Laat uitlekken en leg ze naast elkaar op een snijplank.
  5. Vul de cannelloni met het spinazietonijnmengsel. Leg de cannelloni in een met olijfolie ingesmeerde voorverwarmde ovenschaal en bestrooi ze met geraspte kaas.
  6. Plaats de schaal in de oven. De cannelloni worden opgediend zodra de kaas gesmolten is.

Wijnadvies

Kies voor een Soave, een Verdicchio of een Côtes de Provence Rosé.

Voedingswaarde p.p.
Energie 480 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Hoofdingrediënten Spinazie (184) Tonijn (33)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.