Overige video's

Camembertkroketjes
Camembertkroketjes
(1)

Camembertkroketjes

Deze kroketjes gaan in de smaak vallen bij kaasliefhebbers. Zelfgemaakte camambertkroketjes zijn helemaal niet zo moeilijk om te maken. Probeer het eens! De camembertkroketjes vragen om een mousserende wijn.
Categorie hapje
Personen 8 stuks
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verhit frituurolie tot 170ºC of verhit een laag arachideolie in een wok. Snijd de camemberts elk in 8 puntjes. Zet 3 diepe borden naast elkaar. Doe in één bord een bergje bloem, in het tweede bord de losgeklopte eiwitten en in het derde bord paneermeel.
  2. Wentel de camembertpuntjes door bloem, daarna door eiwit en daarna door paneermeel. Druk het paneermeel een beetje aan. Frituur de kroketjes goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier. Maak intussen een dip van mosterd, crème fraîche arachideolie. Serveer de kroketjes met deze dip en cranberrycompote.

Wijnadvies

Deze camembertkroketjes vragen om een mousserende wijn. Oudjaarsavond is het uitgelezen moment voor een combinatie met Champagne De Montpervier Brut.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.