Overige video's

Camembert-crostini met peer en pancetta

Deze snack is net even wat anders dan een toastje: een crostini met camembert, peer en pancetta. Je kunt deze broodjes al van tevoren voorbereiden en later op de avond alleen maar even de oven inschuiven.
Voedingswaarde p.p.
Energie 450 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
11 g
Vezels 3 g
Zout 2,5 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 170ºC. Rooster de pancetta op de bakplaat in de oven in circa 10 minuten krokant. Schakel de oven niet uit. Laat de pancetta even uitlekken op keukenpapier en breek dan in stukjes.
  2. Snijd de ciabatta in plakjes en beleg met de camembert. Leg de peer erop en bestrooi met de rozemarijn. Rooster circa 5 minuten op de bakplaat in de oven, tot de camembert gesmolten is. Bestrooi de crostini met de krokante pancetta en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 450 kcal
Koolhydraten 39 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
11 g
Vezels 3 g
Zout 2,5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.