Overige video's

Cakebonbons met frambozenijs

4 gemiddeld desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
35 g
Vezels 5 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten Kokosrasp (81) Framboos (92)

Voorbereiden

Meng de kokos met het bietensap in een kom. Verkruimel de cake fijn. Roer de boter met de poedersuiker, citroenrasp en -sap los in een kom en spatel de cakekruimels erdoor tot een egaal mengsel. Rol met koele handen kleine balletjes ter grootte van een walnoot van dit mengsel en druk er met de duim een holletje in. Vul met een framboos en duw het balletje weer dicht. Rol de balletjes door de roze kokos en leg op een schaal. Laat de balletjes afgedekt circa 30 minuten opstijven in de koelkast.

Bereiden

  1. Laat het roomijs buiten de diepvries in circa 10 minuten iets zachter worden. Houd 4 frambozen apart en prak de rest fijn met een vork.
  2. Schep de frambozenpuree door het ijs. Verdeel het ijs over 4 glazen en leg 2 cakebonbons erbij. Garneer met extra frambozen.

Wijnadvies

Met een glas Tiresia Prosecco Frizzante, op smaak gebracht met een scheut vruchtenwijn, stel je jouw perfecte dessertwijn voor bij dit nagerecht samen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
35 g
Vezels 5 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten Kokosrasp (81) Framboos (92)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.